Bekijk meer video's op het YouTube kanaal van dotnetFlix


 

dotnetFlix is een videokanaal voor de Nederlandse developer community, mogelijk gemaakt door Info Support en dotNed. Het doel van dit kanaal is om .NET ontwikkelaars te informeren en inspireren op het gebied van software development op basis van Microsoft technologie - en dat dan in de breedste zin van het woord. Het zal dus niet alleen gaan over het schrijven van code in bijvoorbeeld C#, maar ook over alle Microsoft producten en tools om ons hierbij te helpen. Denk daarbij aan Azure, Visual Studio, TFS, Release Management, Sharepoint, Biztalk enzovoorts.

dotnetFlix zijn korte video’s waarin een bepaald onderwerp wordt besproken. Hierbij zal het naast kijkers informeren over het onderwerp ook vooral gaan om dingen laten zien middels demo’s. We zijn overigens niet op zoek naar de meest gelikte presentaties en demo's, maar willen een laagdrempelige manier bieden aan ontwikkelaars om interessante zaken waar ze aan werken te delen met de community.

Sander Molenkamp en Edwin van Wijk (beiden Microsoft MVP) zullen elke aflevering hosten en een gast (of meerdere gasten) ontvangen die over een onderwerp komen vertellen. Sander en Edwin werken bij Info Support als IT Architect en hebben veel affiniteit met Microsoft technologie. Daarnaast zijn ze trekkers van het Microsoft Competence Center binnen Info Support. Vanuit die rol zijn ze vooral bezig om samen met de collega's bij Info Support innovatie op het gebied van Microsoft development vorm te geven. dotnetFlix is daar o.a. een middel voor.

Het is de bedoeling dat de content vooral voor en door de community wordt geleverd. De sprekers in de video’s zijn mensen ‘uit het veld’ die iets willen delen met de community. Wil je graag een keer te gast zijn om iets te delen, stuur dan een e-mail naar info@dotned.nl met het onderwerp en een korte outline van de sessie.