Bekijk meer video's op het YouTube kanaal van dotnetFlix


 

dotnetFlix is een videokanaal voor developers. In elke aflevering laten we iemand uit de community aan het woord en proberen we mensen te informeren en inspireren op het gebied van software-development m.b.v. Microsoft technologie. Het gaat daarbij niet alleen over het schrijven van code, maar ook over alle overige ontwikkelingen waar we als software-developers mee te maken hebben (cloud, containers, AI, IoT, devops, ...). dotnetFlix wordt mede mogelijk gemaakt door dotNed en Info Support.

Sander Molenkamp en Edwin van Wijk (beiden Microsoft MVP) zullen elke aflevering hosten en een gast (of meerdere gasten) ontvangen die over een onderwerp komen vertellen. Sander en Edwin werken bij Info Support als IT Architect en hebben veel affiniteit met Microsoft technologie. Daarnaast zijn ze trekkers van het Microsoft Competence Center binnen Info Support. Vanuit die rol zijn ze vooral bezig om samen met de collega's bij Info Support innovatie op het gebied van Microsoft development vorm te geven. dotnetFlix is daar o.a. een middel voor.

Het is de bedoeling dat de content vooral voor en door de community wordt geleverd. De sprekers in de video’s zijn mensen ‘uit het veld’ die iets willen delen met de community. Wil je graag een keer te gast zijn om iets te delen, stuur dan een e-mail naar info@dotned.nl met het onderwerp en een korte outline van de sessie.