Over dotNed

dotNed is een non-profit organisatie met als doel het bij elkaar brengen van .net ontwikkelaars. Wij streven ernaar om de kennis die we met zijn allen hebben onder de Nederlandse .net ontwikkelaars zo veel mogelijk te verspreiden, ten einde het totale niveau van onze beroepsgroep te verhogen. Om dit te bereiken doet dotNed een aantal dingen:

  • We organiseren minstens 10 keer per jaar een reguliere gratis bijeenkomst
  • We organiseren een aantal 'specials'; gratis bijeenkomsten rond grote conferences
  • We bieden een website waar mensen contacten kunnen leggen We hebben een forum waar mensen vragen kunnen stellen en beantwoorden
  • We publiceren een nieuwsbrief met nieuwtjes en wetenswaardigheden
  • We hebben weblogs, artikelen en whitepapers die ontwikkelaars als bron van informatie kunnen gebruiken

dotNed is een stichting. Dit betekent dat we geen leden hebben en geen contributie kennen. Alles wat we doen wordt bekostigd door onze sponsors. Hoewel we de kosten laag weten te houden door alles door vrijwilligers te laten uitvoeren (we hebben geen mensen in dienst), zijn er toch altijd uitgaven die gedaan moeten worden. Zonder onze sponsors zou dotNed niet kunnen bestaan.

Onze sponsors regelen voor ons onder andere het volgende:

  • Gratis hosting van onze website
  • Onderdak bieden aan onze bijeenkomsten, regelmatig inclusief een hapje en een drankje Beschikbaar stellen van boeken, software, tijdschriften en andere zaken voor onze bezoekers
  • Beschikbaar stellen van tijd voor de bestuursleden

En nog veel meer... Wij zijn onze sponsors dan ook erg dankbaar voor hun hulp!

Het bestuur

dotNed wordt geleid door een vijf-koppig bestuur. Deze mensen steken erg veel van hun schaarse vrije tijd in het realiseren van de dingen die boven genoemd worden. We willen deze mensen dan ook graag hier even voorstellen:

Dennis Vroegop

Voorzitter

Dennis Vroegop werkt als consultant en software architect bij deStrato Hij heeft programmeer ervaring vanaf zijn 11e jaar (begonnen op de Commodore 64) en is vanaf daar doorgegroeid via Cobol, Pascal, VB 1.0, C, C++, Delphi naar zo'n beetje alles wat met .net te maken heeft.

Dennis doet veel troubleshooting bij organisaties die vast komen te zitten in hun .net projecten of die even een frisse kijk willen op hun manier van werken.

Dennis heeft als doel heel programmerend Nederland (en daarbuiten!) op het .net platform te krijgen. Om dat doel te bereiken is hij al jaren lid van het bestuur van dotNed, hij spreekt in binnen- en buitenland en schrijft regelmatig artikelen over .net gerelateerde zaken. 

Voor zijn inzet voor de community heeft Microsoft Dennis onderscheiden met de MVP Surface Award

Je kunt Dennis bereiken op dennis@dotned.nl

 

 

Sander Gerz

Vice-voorzitter

Sander Gerz is software architect bij Solvec B.V., een consulting, training en hosting bedrijf gespecialiseerd in het Windows platform. Hij is al enkele jaren actief in de ontwikkelaarsgemeenschap via de website DevTips.NET, de Nederlandse .NET usergroup (dotNed), als moderator van het Visual C# forum op forums.microsoft.com/msdn en als spreker en expert op conferenties. Voor zijn inzet heeft Microsoft hem sinds 2003 de MVP award voor Visual C# toegekend. Je kunt hem bereiken via zijn weblog http://www.todotnet.com  

Je kunt Sander bereiken op sander@dotned.nl

 
   

Thomas de Klerk

Bestuurslid

Thomas is werkzaam bij Info Support als Competence Lead voor Microsoft Development, met name op het vlak van relatiemanagement met Microsoft. Hij is een beetje een vreemde eend in de Dotned bestuur's bijt. Enerzijds omdat hij niet als freelancer werkzaam is, maar al 18,5 jaar met veel plezier 1 werkgever werkt en anderzijds omdat zijn eigen technische expertise op het vlak van Microsoft Infrastuctuur is. Hij is ook een gedreven trainer, met een passie voor kennisoverdracht. En in dat kader wil hij ook zijn steentje bijdragen aan de doelstellingen van de Dotned usergroup.  

Thomas is te bereiken onder: thomas@dotned.nl

 
 

Maurice de Beijer

Bestuurslid

Maurice de Beijer is een freelance trainer, ontwikkelaar en trouble shooter die zich specialiseert in Microsoft.NET. Hij is al lang actief in de .NET gemeenschap in Nederland. Naast het organiseren van bijeenkomsten en schrijven van artikelen spreekt hij zelf regelmatig in binnen- en buitenland. Als trainer voor het Amerikaanse DevelopMentor geeft hij regelmatig cursussen over Windows Workflow Foundation en Windows Communication Foundation in Europa en in de Verenigde Staten.

Maurice heeft sinds 2005 elk jaar de Microsoft MVP award gekregen voor zijn werk als Connected Systems Developer.

Maurice is te bereiken via maurice@dotned.nl of via zijn website http://www.theproblemsolver.nl/