Merlin Bieze over de Azure Message Broker!

Op donderdag 24 juni hebben we als spreker Merlin Bieze, die ons van alles gaat vertellen over de Azure Service Bus en de Azure Service Messager Broker!

Azure Service Bus op grote(re) schaal. Lessen vanuit de loopgraven van de praktijk.

In deze sessie richten we ons op de Azure Service Bus message broker. Wat is die message broker nu eigenlijk? En hoe kan je er in je eigen cloud architectuur voordeel mee behalen?

We nemen de uitdagingen onder de loep waar je tegen aan kunt gaan lopen als je een Service Bus in productie gaat nemen. Daarbij kijken we onder andere naar queues, topics en subscribers, FIFO op grote schaal en de alom gevreesde Dead Letter Queue (DLQ).

Dus wil je meer weten over hoe je je cloud architectuur beter en vooral: beter schaalbaar kan maken, of als je gewoon meer wilt weten over de message broker, dan mag je deze sessie niet missen!

Over Merlin:

Merlin Bieze heeft meer dan 18 jaar ervaring in verschillende technische omgevingen. Denk aan het werken bij NATO, ESA en projecten in gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Hij is altijd op zoek naar “the latest and greatest”, en werkt met nieuwe technieken om zijn kennis en ervaringen te vebreden.

Sinds hij als .net consultant bij XPRTZ werkt, is zijn focus volledig gericht op applicatie ontwerp en ontwikkeling op Microsofts Azure platform.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Online


donderdag 24 juni 2021

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.