Hoe bouw je betrouwbare applicaties met React, .NET en Azure

Een kleine React applicatie bouwen met een backend is niet moeilijk. Maar wat als de applicatie groter en complexer wordt? Dan wordt het een ander verhaal. En al helemaal als het een publiek toegankelijke applicatie is. 

Plotseling blijkt dat allerlei vaak gedane aannames niet meer kloppen. Je krijgt te maken met netwerkstoringen en schaalbaarheid. Verschillende teams die onafhankelijk van elkaar aan de front- en backend werken. Runtime fouten die optreden omdat sommige browsers toch net even anders blijken te werken dan je verwacht.

In deze sessie gaat Maurice de Beijer zijn ervaringen delen over hoe je dit aan kan pakken.

 

Over de spreker:

Maurice de Beijer is een onafhankelijke software consultant en trainer. Hij is gespecialiseerd in TypeScript, ECMAScript, React en ASP.NET MVC. Het soort projecten waar hij aan gewerkt heeft zijn onder meer populaire samenwerkingssoftware, financiële pakketten en een grote, wereldwijde veiligheidsapplicatie voor de olie en gas industrie. Maurice is ook actief in de open source wereld. Daarnaast geeft hij cursussen over ECMAScript, TypeScript, React, RxJS en ASP.NET MV. Hij is sinds 2005 een Microsoft MVP.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Online


donderdag 27 mei 2021

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.