AngularJS door Maurice de Beijer, bij ICT!

Donderdag 24 oktober zijn we weer te gast bij ICT te Gorinchem. Deze avond zal Maurice de Beijer je alles (nou ja, bijna alles) vertellen over AngularJS

Het is lastig om goede browser based applicaties te maken met HTML, CSS en JavaScript. Er is de afgelopen jaren veel veranderd maar de meeste van deze veranderingen zijn klein en beperkt. Tot voor kort dan want nu hebben we AngularJS. Met AngularJS is het mogelijk om browser applicaties op een veel betrouwbaarder manier te maken. Door AngularJS te gebruiken kunnen we veel traditionele problemen met browser applicaties oplossen of zelfs voorkomen. Dit kan door gebruik te maken van bekende design patterns als Model View Controller en Dependency Injection. Daarnaast is AngularJS ontworpen met testen als uitgangspunt. In deze sessie laat Maurice de Beijer je zien waarom je met AngularJS aan de slag zou willen gaan en wat voor voordelen dat oplevert. 

Dus als je geinteresseerd bent in Angular, of in modern web development in het algemeen, dan ben je van harte welkom bij deze sessie! De avond begint zoals gewoonlijk om 18.00 met een hapje en een drankje, de sessie begint om 19.00.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
PowerPoint slides:

AngularJS from Maurice Beijer

 

Demo code

 

Waar en wanneer

Avelingen-West 70, 4202 MV Gorinchem


donderdag 24 oktober 2013