Advanced dapr

Dapr is an open source, event-driven, portable runtime for building microservices. It provides powerful building blocks to make it easy for developers to build resilient microservice applications using a variety of languages and frameworks.


In this session we'll go beyond the basics and talk about advanced topics such as rate limiting, access control, and integration with frameworks such as Azure Functions and Logic Apps. We assume that attendees already have a basic understanding of what Dapr is.

The slides are English, Language Spoken will be Dutch

Edwin van Wijk
Principal Solution Architect bij Info Support & Microsoft MVP

Edwin is sinds 1999 werkzaam in de IT en werk op dit moment als Principal Software Architect en Microsoft Community Lead bij Info Support in Nederland. Hij is sinds 2016 een Microsoft MVP. Zijn primaire expertisegebieden zijn: het bouwen van gedistribueerde systemen, systeemintegratie, (cloud-native) software architectuur en patterns, software craftsmanship, .NET (Core) development, Azure en DevOps. Edwin deelt zijn kennis en ervaring over deze onderwerpen graag middels het publiceren van video's (www.youtube.com/dotnetflix) en het spreken op conferenties.

Sander Molenkamp
Principal Cloud Architect @ Info Support & Microsoft Azure MVP

Sander Molenkamp is Principal Cloud Architect en Microsoft Azure MVP met meer dan 20 jaar professionele ervaring. Hij werkt voor Info Support (www.infosupport.com) waar hij klanten helpt met het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen gebaseerd op Microsoft technologie. Sander heeft een passie voor cloud native architecturen en is co-organisator van de Dutch Azure Meetup en een host van de dotnetFlix podcast (www.youtube.com/dotnetflix).


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Online


donderdag 28 januari 2021

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.