Achievement unlocked: gebruik .NET om Xbox-achievements te ontgrendelen

Op 22 oktober zal Michaël Hompus ons alles vertellen over XBox achievements en .NET!

Over zijn sessie zegt hij zelf:

Achievement unlocked!Tijdens het spelen van het film trivia spel "Scene It?"op mijn Xbox 360 in 2007, had ik het gevoel dat met een camera, computer en wat software het veel gemakkelijker moest zijn om de juiste antwoorden op de quizvragen te krijgen, maar waar te beginnen?
Nu in 2020 zijn er vele tools en frameworks voor handen waarmee ik al mijn programmeervaardigheden kan inzetten om zo'n applicatie te maken. En daarmee de ontbrekende Xbox-achievements te ontgrendelen.

In deze sessie zal ik door de technieken gaan die hiervoor beschikbaar zijn. Je zult zien hoe we .NET Core met OpenCV, Azure Custom Vision, ML.NET, events, sagas, Tesseract OCR, en meer, kunnen gebruiken om elke vraag te beantwoorden die het spel ons zal stellen.

Over Michaël:
Michaël Hompus is Software Architect bij Info Support.
Als Software Architect is hij lid van verschillende teams die nieuwe en innovatieve oplossingen realiseren, bij voorkeur met behulp van de Microsoft Cloud. Michaël heeft vele jaren ontwikkelervaring met .NET, Microsoft Azure, Azure DevOps, Office 365 en Dynamics 365.
Zijn passie is het delen van kennis, zowel binnen als buiten de organisatie.

Deze sessie is online en uiteraard gratis voor iedereen die maar geinteresseerd is!

 

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Online


donderdag 22 oktober 2020

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.