Wat is er nieuw in XAML en de tooling voor Windows 8.1?

Op donderdag 27 maart 2014 organiseert iSense in Gouda voor de tweede keer een evenement speciaal voor .NET Developers, ditmaal in samenwerking met dotNed. Tijdens iSense TALKS .NET neemt de gerenommeerde spreker Fons Sonnemans je met veel enthousiasme mee in zijn sessie “What’s new in XAML and Tooling for Windows 8.1?”. Wie kan deze nieuwe mogelijkheden immers beter presenteren dan de eerste Nederlander die een app in de Appstore had staan?

Fons Sonnemans

Door zijn jarenlange ervaring als trainer, spreker, coach en developer weet Fons Sonnemans met veel plezier en vakmanschap zijn kennis over te brengen. Kennis die hij ook heeft opgedaan door een intensieve samenwerking met Microsoft.NET; in 2013 is hij dan ook uitgeroepen tot Microsoft Most Valuable Professional op het gebied van Client Development!


What’s new?

In deze sessie krijg je een overzicht van de nieuwe XAML mogelijkheden en tools voor het ontwikkelen van Windows 8.1 Store apps. Je leert de nieuwe mogelijkheden van Blend kennen, zoals Guides, Behaviors en SampleData. Ook leer je hoe je Code Snippets, IntelliSense en Refactoring in Visual Studio gebruikt. Daarnaast toont Fons Sonnemans je de nieuwe controls én de nieuwe mogelijkheden van bestaande controls. Tot slot zijn in deze sessie veel live demo’s opgenomen waarmee je op een snelle, effectieve manier mooiere Windows 8.1 apps met behulp van XAML kunt ontwikkelen.

In zijn sessie verwerkt Fons Sonnemans naast zijn ervaringen in het vakgebied ook graag de meest actuele ontwikkelingen en nieuwe inzichten die hij tijdens zijn trainingen opdoet. Dit wil je dus echt niet missen!

De avond, na registratie geheel gratis, begint om 19.00 maar je kunt al terecht om 18.00 voor een hapje en een drankje!


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Hanzeweg 17, 2803 MC Gouda


donderdag 27 maart 2014