Ronald Harmsen over MVC 4, beyond the basics bij Macaw

Op donderdag 25 april zijn we te gast bij Macaw te Schiphol-Rijk.

Deze avond gaat Ronald Harmsen ons alles vertellen over MVC 4 wat verder gaat dan de standaard TodoList applicatie die je normaal ziet.

Wanneer je als .net ontwikkelaar webapplicaties gaat bouwen kom je al snel in aanraking met ASP.NET MVC 4 en de nieuwe features als ondersteuning van populaire JavaScript frameworks.

In deze sessie verkennen we aan de hand van code voorbeelden en praktijk scenarios de architectuur van MVC 4. Daarbij gaat Ronald uiteraard verder dan de basale uitleg van het MVC prinicpe en zie je hoe je het framework kunt aanpassen en uitbreiden. We kijken onder andere naar onderwerpen als:

  • Advanced Routing
  • Application Composition
  • Security
  • Performance Improvement

Aan het einde van de sessie heb je een beter beeld van wat je allemaal met MVC4 kunt en waarom dit je favoriete framework voor Web Development moet zijn.

Deze avond begint zoals altijd om 19.00 en zal ongeveer tot 21.00 duren. Uiteraard kun je al vanaf 18.00 terecht voor een hapje en een drankje en (misschien nog wel belangrijker) een goed gesprek met je mede-ontwikkelaars.

Deze avond is ook zoals altijd, na inschrijving, geheel gratis en wordt mogelijk gemaakt door Macaw.

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.




Waar en wanneer

Beechavenue 140, 1119 PR, Schiphol-Rijk


donderdag 25 april 2013

Let op: deze meeting heeft een andere begin- en eindtijd dan je van ons gewend bent. Bekijk het programma voor de exacte aanvangstijd.