Pluralsight Studiegroep Testing Web Applications with CodedUI

De studiegroep van april en mei gaat over Testing Web Applications with CodedUI. In deze bijna 4 uur durende cursus van PluralSight wordt uitgelegd hoe je met CodedUI het testen van je website kunt automatiseren. Tijdens de bijeenkomsten is een expert aanwezig die eventuele vragen kan beantwoorden. Deze keer is dat niemand minder dan Marcel de Vries, de auteur van de cursus zelf.

Iedereen kan zich gratis inschrijven voor deze bijeenkomst. Deze serie bijeenkomsten wordt gesponsord door Xpirit BV en wordt bij hun op het kantoor in Hilversum gehouden. Het is wel de bedoeling dat iedereen zich voor de hele serie van 4 bijeenkomsten inschrijft en niet voor losse avonden. Uiteraard kan het gebeuren dat je een keer niet kan komen. Dat is geen enkel probleem. De eerste avond is woensdag 22 april en de laatste avond is op woensdag 20 mei. Woensdag 29 april slaan we even over in verband met de Microsoft Build 2015 conferentie. Zet dus in je agenda:

  1. woensdag 22 april - 19:00
  2. woensdag 6 mei - 19:00
  3. woensdag 13 mei - 19:00
  4. woensdag 20 mei - 19:00

Uiteraard wordt de innerlijke mens niet overgeslagen. We beginnen om 7 uur met de Pluralsight video, maar dankzij onze sponsor Xpirit ben je vanaf 6 uur welkom om alvast een hapje te eten. Tevens zal gelegenheid zijn om met een drankje na te praten. Dankzij Pluralsight krijgt iedere deelnemer de eerste keer ook een gratis maandabonnement op de gehele Pluralsight bibliotheek.

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.




Waar en wanneer

Laapersveld 61 1213 VB Hilversum


woensdag 6 mei 2015