Pluralsight Studiegroep: Git for Visual Studio Developers

De studiegroep van februari gaat over Git for Visual Studio Developers en Advanced Git. In deze twee cursussen van PluralSight wordt uitgelegd hoe je met Git om moet gaan. Tijdens de bijeenkomsten is een expert aanwezig die eventuele vragen kan beantwoorden. Deze keer is dat niemand minder dan Mark van den Berg.

Iedereen kan zich gratis inschrijven voor deze bijeenkomst. Deze serie bijeenkomsten wordt gesponsord door Delta-N en wordt bij hun op het kantoor in Den Haag gehouden. Het is wel de bedoeling dat iedereen zich voor de hele serie van 5 bijeenkomsten inschrijft en niet voor losse avonden. Uiteraard kan het gebeuren dat je een keer niet kan komen. Dat is geen enkel probleem. De eerste avond is woensdag 3 februari en de laatste avond is op woensdag 2 maart. Zet dus in je agenda:

  • Woensdag 3 februari - 19:00
  • Woensdag 10 februari - 19:00
  • Woensdag 17 februari - 19:00
  • Woensdag 24 februari - 19:00
  • Woensdag 2 maart - 19:00

Uiteraard wordt de innerlijke mens niet overgeslagen. We beginnen om 19 uur met de Pluralsight video, maar dankzij onze sponsor Delta-N ben je vanaf 18 uur welkom om alvast een hapje te eten. Tevens zal er gelegenheid zijn om met een drankje na te praten. Dankzij Pluralsight krijgt iedere deelnemer de eerste keer ook een gratis maandabonnement op de gehele Pluralsight bibliotheek.

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Delta-N, Laan van Waalhaven 450, 2497 GR Den Haag


woensdag 17 februari 2016