OpenID Connect met Identity Server door Maarten Koops

Na een lange zomer beginnen we in september weer met onze meetings. Op 22 september zijn we te gast bij Macaw waar Maarten Koops ons alles gaat vertellen over OpenID Connect met Identity Server.

Moderne applicaties hebben moderne beveiliging nodig! OpenID Connect is momenteel de standaard, maar hoe kan je deze op een veilige manier implementeren binnen je eigen Single Sign-On (SSO) server? Hoe geef je je webapps toegang tot de gebruikers identiteit zodat deze gepersonaliseerde informatie kunnen serveren?

Identity Server is het enige OpenId gecertificeerde framework wat er beschikbaar is binnen de dot.net stack. Deze avond laat Maarten Koops (integratie specialist bij Macaw) zien hoe relatief eenvoudig het is om een eigen implementatie van een Single Sign-On server te maken met gebruik van dit framework. De avond eindigt met een prachtige case presentatie over de ontwikkeling van een elektronisch bagage label systeem. Hierin wordt verteld hoe onder andere Identity Server is ingezet voor het end-to-end secure maken dit platform.

Kom naar deze presentatie en zie met eigen ogen hoe het Identity Server Framework een oplossing kan zijn voor jouw volgende project!

Deze meeting is uiteraard, na inschrijving, gratis. We beginnen om 19:00 maar om 18:00 is de deur al open voor een hapje en een drankje.

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Beechavenue 140, Schiphol Rijk


donderdag 22 september 2016

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.