Mobile development met C# en Xamarin.Forms

Xamarin Forms

Op donderdag 23 februari zijn we te gast bij ICT te Gorinchem. Deze avond staat in het teken van mobile development met C# en Xamarin.Forms.

Als .NET ontwikkelaar heb je waarschijnlijk al wel vaker van Xamarin gehoord. Xamarin is een techniek waarmee je in C# applicaties kunt bouwen voor iOS, Android, Windows Phone, Mac en UWP. Dit kun  je doen vanuit Visual Studio met de tools die je al kent. Daarnaast heb je ook het .NET Framework tot je beschikking. Eerst zal er korte een introductie over Xamarin en Xamarin.Forms gedaan worden en daarna duiken we de diepte in!

Je wordt meegenomen in hoe je een app kunt bouwen voor iOS en Android met behulp van Xamarin.Forms in C# van begin tot einde. Waarbij je kunt zien hoeveel code er nu  gedeeld wordt over de platformen heen. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de situaties dat je wel per platform code moet schrijven, hoe ga je daar mee om en hoe werkt dat. En hoe vaak komt het nu voor dat je platform specifieke code moet schrijven? Maar ook zaken zoals Continous Integrations en deployment naar de app stores.

Over de spreker:
Sanne Noordzij is een Xamarin Certified Mobile Developer. Naast haar focus op Xamarin ligt haar focus op alles wat er gebeurt op het gebied van Mobile development. Ze vindt het leuk om zich te verdiepen in andere technieken zoals Native, Ionic (Cordova), Nativescript en Unity zolang het maar met mobile te maken heeft!

De avond begint uiteraard om 19:00 maar de deuren gaan al open om 18:00 voor een hapje en een drankje.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Avelingen-West 70, Gorinchem


donderdag 23 februari 2017