Migreer websites naar Microsoft Azure

Op woensdag 17 december duiken we in de wereld van Microsoft Azure. Als Microsoft ontwikkelaar kan je niet meer om Azure heen. Microsoft investeert volop in Azure. Azure Websites is een volledig beheerde Platform-as-a-Service (PaaS) omgeving voor het bouwen, uitrollen en opschalen van kleine tot grote websites in een korte tijd. Dat geeft je als ontwikkelaar de ruimte om te focussen op code, en het opzetten van de infrastructuur over te laten aan Azure. 

Maar hoe eenvoudig is het nou werkelijk om een bestaande web-applicatie over te zetten? Waar moet je rekening mee houden? Moet de applicatie worden aangepast? Kan je nog debuggen? In deze sessie gaan we live een applicatie migreren. We beginnen eenvoudig, maar kijken ook naar de meer geavanceerde mogelijkheden. Zoals deployments, session state en troubleshooting. Eelco Koster, Lead Azure consultant bij Ordina, met jaren ervaring in het migreren van sites naar Azure neemt je mee door de mogelijkheden en uitdagingen van Azure Websites. 

De bijeenkomst is bij Ordina in Nieuwegein en begint om 19:00 uur, maar je kunt natuurlijk om 18:00 uur al terecht voor een hapje, drankje en een gesprek met collega ontwikkelaars. 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein


woensdag 17 december 2014

Let op: deze meeting heeft een andere begin- en eindtijd dan je van ons gewend bent. Bekijk het programma voor de exacte aanvangstijd.