Lowland Phone Hackaton

BeNl Hackaton LogoVrijdag 25 april gaat het gebeuren. Voor eens en voor altijd zal de vraag beantwoord worden: welk van de twee landen heeft de beste Windows Phone designers en ontwikkelaars? Is dat België? Of is dat Nederland? Wij van dotNed en WP7.nl zijn er van overtuigd dat we het antwoord weten, maar we hebben hulp nodig om dat te bewijzen. En dat is waar jij komt kijken. 

We zoeken mensen die vrijdag 25 april van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s middags met 19 anderen bij Microsoft te Schiphol het beste laten zien wat Nederland te bieden heeft op gebied van

- Design

- Development

- Ideeën 

En dat speciaal voor het Windows Phone Platform. Deze hele dag gaan we samen apps bouwen waarna een onafhankelijke jury punten gaat toekennen. Als team en als individueel kun je, geheel in stijl, zoals we dat in goed Nederlands zeggen, achievements unlocken. Uiteraard hebben we een aantal leuke prijzen (zelfs devices….) voor de individuen die met kop en schouders boven de rest uitsteken, maar daar gaat het niet om. Het gaat er om dat we nu voor eens voor altijd laten zien dat Nederlanders de beste Phone App bouwers ter wereld zijn! Het land met de meeste achievements wint! Je kunt dus niet alleen individueel winnen maar ook als land… 

Laat ons niet in de steek! Schrijf je in en doe mee! Deelname is uiteraard gratis, er is begeleiding van experts op bovengenoemde gebieden maar het wordt vooral ontzettend leuk. Dus, wat houdt je nog tegen?

De dag begint om 09:00 met de koffie. We zullen om 10:00 live gaan schakelen met Belgie en uiteindelijk rond 18:00 zal de winnaar bekend worden gemaakt. Voor koffie en lunch wordt gezorgd dank zij onze sponsor Microsoft. Neem wel zelf een ontwikkelmachine mee, die hebben we niet voor je. De rest regelen wij!

We hebben speciaal voor dit event ook een facebook pagina gemaakt: http://www.facebook.com/phonehackaton Dus like ons en deel!


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Microsoft Nederland, Schiphol


vrijdag 25 april 2014