Lightning sessies bij Macaw

In oktober bestaat dotNed 15 jaar. De tijd vliegt als je lol hebt! Daarnaast heeft Macaw, vanaf het begin onze meest trouwe sponsor, een nieuw pand in Hoofddorp betrokken dat ze graag aan de community laten zien.

Om dit te vieren hebben we samen met Macaw een bijzondere avond in petto. We wijken dit keer iets af van ons normale stramien. Sowieso hebben we dit keer de beschikking over een echte chef kok die de catering voor ons regelt. Daarnaast hebben we drie lightning sessies, van ieder 20-25 minuten lang. Hierna kun je een keuze maken uit een van de drie onderwerpen en dan een vervolg sessie kiezen die dieper op dat onderwerp uitgaat. Je kunt dus van alle drie de onderwerpen een overzicht krijgen en van het onderwerp dat het meest jouw interesse heeft de diepte ingaan. De vorm van de diepte-sessie verschilt per topic.

De lightning sessies zijn:

  • Maarten Sikkema over .NET Core en JavaScript.
  • Aarjan Meirink over C# 7.0
  • Alberto Aguzzi over Xamarin.

Na deze sessies kun je dus kiezen uit een diepte sessie. Voor de sessies van Maarten en Aarjan gaan we hier dieper op de topics in, bij de sesssie van Alberto over Xamarin hebben we gekozen voor de vorm van een workshop. Neem dus vooral je eigen laptop mee als deze je het meest interessant lijkt! 

De avond begint zoals altijd met een ontvangst om 18.00. De inhoudelijke sessies beginnen om 19:00 en we verwachten dat we rond 22:00 klaar zijn. 

Klik hier voor een routebeschrijving naar Macaw.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Taurusavenue 16E, 2131 LS Hoofddorp


donderdag 28 september 2017