FullStack development van een .net core WebApp, met ICT

Een van de nadelen van een FullStack developer zijn, is dat je, tja, Full Stack moet kunnen werken. Met andere woorden: er wordt enorm veel van je verwacht op het gebied van technologie. Er zijn enorm veel zaken die je moet kunnen en begrijpen, dat het soms wel eens lastig is om door de bomen het bos te zien.

DotNed helpt je daarmee, samen met ICT en onze spreker Frank de Pijper!
Nu willen we niet suggereren dat dit de enige manier is om een .net core web app met React te bouwen. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Maar Frank neemt je mee op een van de vele mogelijke wegen. We zullen gaan kijken naar de volgende onderdelen:

- .Net Core WepApp
- Interactie met Web API's
- Dependency Injection
- Swagger
- Version Control
- React
- Active Directory
- Azure SQL Server
- Key Vaults
- Typescript

En uiteraard wat we nog meer tegen gaan komen.

Dit is misschien een sessie die je interesseert. Voor degenen die dit niet willen weten: je kunt nog steeds socializen  met je dot-net-collega's. Dat alleen al moet deze avond de moeite waard maken!

Deze avond is, zoals altijd, gratis voor iedereen die zich aanmeldt. Uiteraard zorgen we ook voor een hapje en een drankje!


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Iepenhoeve 11, 3438 MR Nieuwegein


donderdag 26 maart 2020

Let op: deze meeting heeft een andere begin- en eindtijd dan je van ons gewend bent. Bekijk het programma voor de exacte aanvangstijd.