Dotnet 3.0 Deploy anywhere: Vandaag op de RaspberryPi 3

Met de komst van .NET core 3.0 kunnen we onze code bijna overal op draaien, en met de GPIO ondersteuning kunnen we nu echt gebruik maken van de IO mogelijkheden van de Raspberry Pi. Op deze avond leidt Erik jullie door middel van een aantal demo’s van sensor naar rapportage.

Erik laat zien hoe je C# code kan draaien op een Raspberry Pi. En laat vervolgens zien hoe je deze code remote kan debuggen in Visual Studio Code.

In het tweede deel gaat hij laten zien hoe je de sensorwaardes naar Azure IoT Hub kan verzenden, hoe je met Power BI inzicht kunt krijgen in het verloop van deze sensorwaardes en hoe je mails kunt versturen bij overschrijding van thresholds.

Spreker: Erik Sijnja
Erik is al bijna 22 jaar professioneel Software Engineer, daarvoor was het al enkele jaren zijn hobby. Hij houdt zich sinds 2004 voornamelijk bezig met .NET. Daarnaast is hij graag bezig met nieuwe dingen binnen zijn vakgebied en ook daarbuiten. In zijn vrije tijd knutselt hij graag met zijn 3d printer, LEGO, Rapsberry Pi’s en Arduinos.

We zijn te gast bij Betabit in Den Haag. Zoals gebruikelijk beginnen we op 19:00 maar ben je vanaf 18:00 al welkom om wat te eten en te drinken.

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Oude Middenweg 17 , Den Haag


donderdag 28 november 2019

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.