Dennis van der Stelt over Service Bus bij ICT

Op donderdag 26 maart zijn we te gast bij ICT te Gorinchem.

Service BusDeze avond zal Dennis van der Stelt ons alles gaan vertellen over Service Bussen. Met de Azure ServiceBus, Azure Queues en software zoals RabbitMQ, staan messaging en de servicebus als oplossing binnen onze architectuur in de belangstelling bij veel van ons. Het concept servicebus lijkt echter rekbaar en voor meerdere uitleg en interpretaties vatbaar. Bij DotNed krijg je te horen wat een servicebus is en hoe deze te implementeren is binnen je eigen systeem. We bespreken hoe je een business proces kunt modelleren met behulp van messaging patterns en een servicebus. En we bekijken concreet hoe we deze oplossing kunnen implementeren.


Deze presentatie wordt gegeven door Dennis van der Stelt, een innovatieve software architect met 20 jaar ervaring in software ontwikkeling van gedistribueerde systemen. Hij is elke dag bezig met het uitdenken en uitwerken van gedistribueerde systemen en het verbreden en verdiepen van zijn kennis hiervan. Door zijn enthousiasme over architectuur en de achterliggende techniek, deelt hij deze kennis graag via zijn weblog, artikelen en presentaties. Of gewoon tijdens een goed gesprek op werk, op conferenties en zeker op user groups zoals DotNed.

Deze (gratis) avond begint om 19.00 maar om 18.00 is de deur al open voor een hapje en een drankje. We verwachten dat de sessie tot 21.00 duurt.
 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Bijeenkomst gemist? Bekijk hier de slidedeck van Dennis. 

Servicebus presentation for DotNed UserGroup from Dennis van der Stelt

 

Waar en wanneer

ICT Automatisering, Avelingen-West 70, 4202 MV Gorinchem


donderdag 26 maart 2015