De weg naar Continuous Delivery

Op donderdag 29 januari trappen we het jaar af met een sessie over Continuous Delivery met Visual Studio. René van Osnabrugge, MVP voor Visual Studio ALM neemt je mee door de stappen die nodig zijn om Continuous Delivery te realiseren. 

Met de komst van Visual Studio Release Management heeft Microsoft de toolset van Team Foundation Server nog verder uitgebreid. TFS 2013 bevat hierdoor een rijke set aan tools die kunnen ondersteunen in de uitrol van Continuous Delivery. Denk hierbij niet alleen aan Release Managament, maar ook aan het Scrum Process, Automated Builds, Continuous Integration en Automated Testing. In deze sessie worden de belangrijkste aspecten rondom Continuous Delivery behandeld en zullen de diverse tools die hierbij kunnen ondersteunen, waaronder VS Release Management, worden gedemonstreerd.

De bijeenkomst vindt plaats bij Delta-N in Den Haag. We beginnen om 19:00u maar je bent om 18:00 al welkom voor een hapje, drankje en een gesprek met collega-ontwikkelaars. 


 

Over Delta-N
Delta-N is gespecialiseerd in Cloud technologie en is Microsoft Gold partner voor onder andere software development en apllication Lifecycle management. Delta-N investeert veel in kennis van medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie en u optimaal ondersteunen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en bent u klaar voor toekomstige veranderingen. De medewerkers vormen het fundament van Delta-N. Onze organisatie bestaat uit gedreven professionals die zich verder willen ontwikkelen op hun vakgebied.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
 

De presentatie van René van Osnabrugge is hier te downloaden

Op Channel9 vind je (een iets oudere maar nog altijd relevante versie van) zijn presentatie.


 

Waar en wanneer

Laan van Waalhaven 450, 2497 GR Den Haag


donderdag 29 januari 2015