Connect() Event

Cloud en Azure Connect() Event

Op woensdag 12 november organiseert Microsoft het Connect() event rond Visual Studio en Azure in New York. Tijdens Connect() zal worden ingegaan op de Microsoft mobile en cloud application development strategie en zal een insiders’ preview worden gegeven van de komende releases van Visual Studio, .NET Framework en Microsoft Azure. Er zijn diverse Microsoft executive sprekers waaronder Scott Guthrie, S. Somasegar en Brian Harry.

Wie niet in New York live aanwezig kan zijn, hoeft niks te missen want samen met dotNedSDN, WazugVBCentral en Microsoft Nederland kan je het event ook via een live stream volgen vanuit de conferentieruimte bij InfoSupport.  De keynote begint om 16:00 en we verwachten rond 20:00 te eindigen. Voor eten en drinken wordt gezorgd. 

Aansluitend op de stream houden we een paneldiscussie, waarbij het panel gevormd wordt door experts op het gebied van cloud apps en Azure. Dus eventuele vragen en discussies kunnen we gelijk beantwoorden en houden.

Het evenement is natuurlijk gratis. We verwachten dat er voldoende ruimte is, maar het kan natuurlijk geen kwaad om je op tijd in te schrijven. 

 

                             


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Kruisboog 42, 3905 TG Veenendaal


woensdag 12 november 2014