Arjen de Blok over Web Development voor de client, bij ICT te Gorinchem

Het ontwikkelen van web applicaties is de laatste jaren flink gewijzigd. Door technieken als HTML5, CSS3 en JavaScript wordt het coderen steeds meer verplaatst van server-side code naar client-side code. Naast C# zal je als webontwikelaar tegenwoordig dus ook veel in JavaScript moeten programmeren. Het .NET Framework wordt niet minder relevant, maar JavaScript en de diverse frameworks die daarop zijn ontwikkeld worden het wel steeds meer. Welke framework moet je dan kiezen? En waarom? Deze wereld is ook vollop in ontwikkeling dus als je tijd schaars is, is deze dotNed-bijeenkomst de uitgelezen kans om een goed beeld te krijgen van enkele belangrijkrijke JavaScript-frameworks, hun nut, noodzaak, voor- en nadelen. 

De bijeekomst vindt plaats bij ICT Automatisering in Gorinchem en begint om 19:00. Maar je kunt om 18:00 al terecht voor een hapje, drankje, en een gesprek met je collega-ontwikkelaars. 

Over Arjen:

Arjen de Blok heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software, waarvan meer dan 10 jaar in .NET en web ontwikkeling. Binnen ICT Automatisering is hij een aanspreekpunt voor alles Microsoft gebied met betrekking tot softwareontwikkeling.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

ICT Automatisering, Avelingen-West 70, 4202 MV Gorinchem


donderdag 23 oktober 2014