Als een vis in het water met ASP.NET Core door Roland Guijt

In deze praktische sessie zal Roland je bijpraten over ASP.NET Core, voorheen ASP.NET 5. Hij zal je de in en outs laten zien door middel van een applicatie die een aquarium met virtuele sensors in de gaten houdt. Het idee is dat deze gaat draaien op een Raspberry Pi!

Als je eerder met ASP.NET gewerkt hebt: Dit is een een heel ander kopje thee. ASP.NET Core verschilt fundamenteel van andere versies van ASP.NET en je zult zien waarom. Dat gezegd hebbende heeft ASP.NET Core de beste nieuwe features ooit. Het ondersteunt onder andere een lichtgewicht versie van .NET genaamd .NET Core, waarmee cross-platform applicaties mogelijk worden. Ook MVC is beter geworden met tag helpers, view components en nog veel meer nieuwe zaken.

Roland is al een hele tijd een gepassioneerde ontwikkelaar, architect, internationale spreker, Pluralsight auteur en trainer (MCT). Hij is een specialist o op .NET gebied, Javascript + libraries en Enterprise development.

We zijn op 26 mei te gast bij TamTam in Amsterdam. De sessie begint om 19:00u maar je kunt om 18:00u al terecht voor een hapje, drankje, en een gesprek met je mede-ontwikkelaars. 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

TamTam, Generaal Vetterstraat 66, 1059 BW Amsterdam


donderdag 26 mei 2016

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.