Windows Fall Creators Update Viewing Party

10 Oktober is de launch van de Fall Creators Update van Windows 10. Met nieuwe features als Timeline, Onedrive Files-on-demand, Story Remix en een waslijst aan verbeteringen in de Windows Shell, Edge en settings. 

Volg samen met ons en je mede-ontwikkelaars de keynote live en discussieer mee over wat het voor ons als developers betekent. 

Ontwikkelaars kunnen hier leren over de het laatste nieuws over de tools en features in deze update. Of je nu een game ontwikkelaar, een enterprise developer of een developer voor consumenten apps bent, je zult horen over heel veel nieuwe features en verbeteringen om je software nog meer aansprekend te maken.

De launch zal niet zo maar voorbij gaan en wordt feestelijk gevierd, met een keynote en een Q&A met een aantal executives van Microsoft.

Zoals gebruikelijk is het evenement gratis bij te wonen. Onze sponsor Inspark  zorgt voor de locatie. Microsoft betaalt de hapjes en drankjes, alsook wat goodies (hint: als je een t-shirt in je maat wilt, geef dat dan even hier op). Je bent welkom vanaf 18:00 en we verwachten te eindigen rond 21:30.

 

 

 

 

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

De Oude Molen 3A, 1184 VW Amstelveen


dinsdag 10 oktober 2017

Let op: deze meeting heeft een andere begin- en eindtijd dan je van ons gewend bent. Bekijk het programma voor de exacte aanvangstijd.