Welkom bij dotNed inloggen/aanmelden

dotNed Logo

Windows Phone 7 Lan Party bij SevenSteps

Vorig jaar organiseerde Sevensteps een Surface Lan Party. Het idee erachter was om in 1 dag met de community een applicatie voor Microsoft Surface te ontwikkelen. De dag was enorm geslaagd, zie voor een verslag deze blogpost.

Het was zelfs zo enorm geslaagd dat Sevensteps besloten heeft om dat dit jaar weer te organiseren, maar dan met als onderwerp een Windows Phone 7 applicatie!

Het idee is als volgt: we gaan met een groep samen een applicatie ontwikkelen. De groep zal bestaan uit mensen met ervaring op het gebied van WP7 en mensen zonder ervaring. Er zullen ontwikkelaars en designers zijn. Uiteraard is er ook een projectleider, in de vorm van Bart Roozendaal van Sevensteps die de dag in goede banen zal gaan leiden.

We zullen de hele dag bezig zijn. We beginnen rond 9 uur (de exacte aanvangstijd komt nog maar zal niet veel later zijn, zeker niet eerder!), er zal gezorgd worden voor eten en drinken (met dank aan Microsoft hiervoor) en we zullen genoeg fysieke telefoons hebben om op te testen en te deployen.

Wat we gaan bouwen houden we nog even geheim maar je kunt er van op aan dat het de moeite waard zal zijn. Eventuele opbrengsten vanuit de Marketplace gaan we nog bespreken :-)

Het leuke van deze dag is dat je de hele dag bezig bent met Windows Phone 7. Je bent omringd door mensen die dezelfde passie hebben als jij. Er zijn experts waar je wat van kunt leren. Er zijn iets mindere experts waar jij wat aan kunt leren (en daar leer je zelf ook altijd van). Het is gezellig. Heb je nog meer argumenten nodig?

Dus: schrijf in je agenda: 10 maart 2011: LanParty WP7 bij Sevensteps!

 

Helaas, het is niet meer mogelijk aan te melden voor deze bijeenkomst.