Microservices in the real world

Je kunt geen congres meer bijwonen of er wordt gesproken over Micro Services. De nieuwe trend is in plaats van het ontwikkelen van een enkele applicatie, deze op te delen in kleine specifieke services die samen de applicatie vormen. Het resultaat: een schaalbaar en robuust systeem. Maar hiermee stap je ook de wereld van gedistribueerde systemen in met alle gevolgen van dien. Welke gevolgen dat precies zijn zal Pieter Joost met ons delen op donderdag 26 november 2015. Hij werkt inmiddels drie jaar onder deze architectuur en zal zijn positieve, maar ook zeker negatieve, ervaringen delen van het werken onder een Micro Services architectuur. Ook zal hij vertellen welke technieken worden toegepast om Micro Services succesvol in te zetten.

Pieter Joost van de Sande is een ervaren coding architect die op dit moment werkt aan interestante problemen bij de grootste dating site van Zweden. Hij laat zich niet beperken door een specifieke techniek of platform, maar probeert juist te leren van de verschillen. Door zijn enthousiasme is hij vaak te zien als spreker, is hij een podcast host en werkt hij veelvuldig aan open source projecten. Microsoft heeft zijn inzet beloond met een Microsoft MVP award.

De gratis bijeenkomst vindt plaats bij Ordina in Nieuwegein. We beginnen om 19:00u maar je bent om 18:00 al welkom voor een hapje, drankje en een gesprek met collega-ontwikkelaars. 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.




Meeting Gemist?

Pieter Joost heeft tijdens zijn presentatie laten zien welke problemen uitdagingen ze hadden om het platform voor de grootste dating site van Scandinavië naar nieuwe hoogtes te brengen. Kon je niet aanwezig zijn, of wil je de slides nog eens rustig bekijken, check dan deze link

Waar en wanneer

Ordina, Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein


donderdag 26 november 2015

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.