Dennis Doomen over Git, the repeat bij Aviva in Eindhoven!

Op veler verzoek herhalen we de sessie van Dennis Doomen. Echter, dit keer doen we het in het zuiden van het land. Eindhoven staat al jaar en dag bekend als de brainport van Europa, dus het is niet meer dan logisch dan dat wij bij dotNed ook daar sessies organiseren. Deze is de eerste in een naar wij hopen, lange reeks van meetings in het zuiden van het land!

We zijn op donderdag 19 mei te gast bij Aviva, op het Strijp S terrein te Eindhoven. Deze voormalige Philips fabriek biedt vandaag de dag ruimte aan vele innovatieve organisaties en dat is daar te merken. Dus wat is nu een betere plek voor een dotNed avond dan hier?

Een introductie van Git lijkt bijna niet meer nodig. Git is inmiddels de de-facto standaard voor open-source projecten, en wordt in steeds meer bedrijven gebruikt als het primaire versiebeheersysteem. Maar Git is een onderdeel in het grotere geheel. Gecombineerd met moderne hosting platformen zoals Github, Bitbucket of Visual Studio Online Visual Studio Team Services heb je als ontwikkelaar werkelijke ongekende nieuwe manieren om samen te werken met heel veel anderen. Zaken als pull requests, GitFlow, MyGet en GitVersion zijn onmisbaar in elke schaalbare software development organisatie. Dennis vertelt over zijn ervaringen met Git en de tools die hij en zijn team nu meer dan twee jaar gebruiken. Hoe hebben de tools geholpen tijdens het ontwikkelproces. Ook laat hij zien op welke bijzondere manieren Git je dagelijkse werk een stuk eenvoudiger kunnen maken.

De flexibiliteit van Git zorgt ervoor dat het gebruik van Git niet voor iedere ontwikkelaar hetzelfde is. Om de sessie zo interessant mogelijk te maken voor iedereen, en opdat zo veel mogelijk aspecten belicht kunnen worden, vraagt Dennis of je eventuele vragen en uitdagingen alvast kunnen doorsturen. Je kunt mailen naar dennis.doomen@avivasolutions.nl of een tweet sturen naar @ddoomen. Dennis zal dan tijdens de sessie die vragen behandelen.

De avond begint om 19.00 maar je kunt om 18.00 al terecht voor een hapje en een drankje!

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.




Waar en wanneer

VideoLab, Torenallee 20, 5617 BC EINDHOVEN


donderdag 19 mei 2016

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.