Behind the Scenes of C# and Roslyn

Deze meeting gaat door omstandigheden helaas niet door. 

Altijd al willen weten hoe je favoriete features in C# tot stand komen? Dan is dit je kans op een complete toer door de wereld van IL code, JIT compilation, CLR internals, de nieuwe Roslyn compiler code base, en nog veel meer. Je gids, Bart de Smet, brengt geen Powerpoint slides maar is alleen gewapend met Visual Studio, de C# compiler, WinDbg en SOS. Jullie vragen, Bart draait.

Bart de Smet hoeft eigenlijk geen introductie. Als Principal Software Development Engineer bij Microsoft is hij dagelijks bezig met "large scale stream processing systems in the Applications and Services Division". Hij schrijft boeken, artikelen, en is een populaire spreker op diverse internationale conferenties. Ondanks zijn Vlaamse achtergrond zal Bart zijn toer in het Engels doen.  

De bijeenkomst vindt plaats bij Macaw in Schiphol-Rijk en begint zoals gebruikelijk om 19:00 uur. Maar je kunt om 18:00 al terecht voor een hapje, drankje en gesprek met je collega-ontwikkelaars.

Let op: de meeting is op 27 mei, een woensdag. Niet de gebruikelijke donderdag, want dan zijn we natuurlijk allemaal op de Microsoft TechDays. 

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.




Waar en wanneer

Beechavenue 140, 1119 PR Schiphol-Rijk


woensdag 27 mei 2015

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.