27 augustus: Consuming Azure Mobile Services in a JavaScript Hybrid App door Don Wibier (DevExpress)

De vakanties zijn afgelopen: we gaan weer verder met onze maandelijkse bijeenkomsten! We trappen deze periode af met een lezing van Don Wibier (DevExpress) over Azure Mobile Services en hoe je met Javascript daar hele mooie en bruikbare mobiele apps voor kunt bouwen. We houden deze lezing in Rotterdam op een hele leuke locatie!

Over de sessie:

Azure Mobile logoAan het Microsoft Azure Platform worden continue nieuwe coole features toegevoegd waardoor het een zeer sterk platform is voor allerlei bedrijfstoepassingen.

Deze sessie zal een introductie geven van één van de nieuwere services “Azure Mobile Services”.

Met behulp van het mobiele Javascript product DevExtreme van DevExpress zul je zien hoe eenvoudig het is om op een veilige manier een eenvoudige JavaScript / Knockout.js based hybride applicatie te ontwikkelen die klaar is om naar de App Stores ge-deployed te worden.

Nog mooier, deze app zal er op de verschillende devices native uitzien zonder dat daar extra werk voor moet worden verricht.

Deze avond, gehost door DevExpress, is eigenlijk verplichte kost voor iedereen die wel eens iets met mobiele apps doet of wil gaan doen. En om het extra interessant te maken, delen we ook nog wat goodies uit!

Over de spreker:

Toen hij 15 jaar was, creerde Don een kaartverkoop en reserverings applicatie in Clipper voor zijn vaders bioscoop in ruil voor een nagelnieuwe 386 PC!

Na zijn electronica en IT studie besloot Don om zijn cariere in development voort te zetten en heeft bij een aantal grote bedrijven gewerkt aan multi-tier enterprise oplossingen.

Met de komst van het world wide web begon hij met het ontwikkelen van Delphi based ISAPI DLL’s in combinatie met applicatie en databases.

Bij een internet startup heeft hij één van de snelste online engines gebouwd voor het real-time zoeken en reserveren van vliegtickets.

Voordat Don bij DevExpress begon als Technical Evangelist, heeft hij één van de meest gebruikersvriendelijke Content Management Systems voor dotNET bedacht en gebouwd waarop dit moment honderden web-sites op draaien.

Als Technical Evangelist zal hij met veel genoegen zijn kennis en ervaring met je delen!

Deze avond begint zoals altijd om 18:00 met wat te eten, waarna Don om 19:00 zal beginnen.

We zien je graag dan!


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.




Waar en wanneer

Partycentrum Het Boegbeeld, Schiehaven 15, 3024 EC Rotterdam


donderdag 27 augustus 2015

Let op: deze meeting heeft een andere begin- en eindtijd dan je van ons gewend bent. Bekijk het programma voor de exacte aanvangstijd.