dotNed is een non-profit organisatie met een aantal doelen:

Het verspreiden van kennis over het .NET platform
Het bieden van een online en offline ontmoetingsplaats voor .NET ontwikkelaars
Uitwisselen van ideeen, kennis en gedachten over .NET

Om dat te bereiken doen wij een aantal dingen. We organiseren een aantal keer per jaar een gratis bijeenkomst waarin we een bepaald aspect van .NET onder de loep nemen. We hebben daar vaak gerenommeerde sprekers voor, uit binnen- en buitenland. Maar ook hebben we vaak sprekers uit de community, mensen zoals jij en ik, die willen vertellen over hun ervaringen, projecten of leuke en interessante dingen die ze met .net doen!

Daarnaast hebben we een nieuwsbrief waarin we alles vermelden wat met dotNed te maken heeft.

Je ziet het, als .NET ontwikkelaar hoort deze site absoluut in je favorieten te staan!

User Group meetings

Gratis bijeenkomsten voor .NET ontwikkelaars

Iedere maand organiseert dotNed een gratis bijeenkomst voor .NET ontwikkelaars. In principe is die bijeenkomst op de 4e donderdag van de maand (met uitzondering van december, of als deze dag op een feestdag valt). Op de bijeenkomsten kunt u leren over verschillende aspecten van het .NET Framework en aanverwante producten. Verder bieden de maandelijkse bijeenkomsten uitstekende mogelijkheden om kennis te maken met andere ontwikkelaars. Heb je wensen of ideeën voor de maandelijkse bijeenkomsten, of wil je zelf een presentatie geven, stuur dan een email naar info@dotned.nl.


Nieuwe bijeenkomsten

22 feb

Ethereum en Blockchain bij VI Company

Donderdag 22 februari zijn we te gast bij VI Company in Rotterdam. 

Logo EtherieumIn 2017 heeft VI Company als kerstcadeau een smart contract gemaakt om klanten en collega's ether te sturen.  Dit bracht een hoop plezier en uitdagingen met zich mee. Hoe dit technisch is opgezet, legt Casper Broeren uit. De code wordt besproken alsmede de opzet en hoe je zelf met de C# library Nethereum voor de blockchain kan ontwikkelen.

Dus als je interesse hebt in blockchain of als je daar meer van wilt weten en hoe je dat zelf kunt toepassen, ben je van harte welkom op deze avond.

Deze avond begint zoals altijd om 19:00 maar je bent al welkom vanaf 18:00 voor een hapje en een drankje.

Deze avond is uiteraard gratis voor de bezoeker na inschrijving op deze pagina!

Graag tot dan!

 


Andere Developer Events in Nederland

Niet alleen dotNed organiseert bijeenkomsten voor de .NET ontwikkelaar. Ook bedrijven en andere user groups organiseren regelmatig evenementen. Dit staat op het programma:

  • Leer een autonome drone programmeren en race tegen andere teams!

    Samen met TU Delft organiseert Semantica vanaf 2 oktober 2017 een open competitie voor professionele software developers die wel eens wat anders willen. Laat een drone zelfstandig als snelste over het parcours racen. We plaatsen je in een team en samen worden jullie begeleid door de specialisten van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, dus ervaring met drones is niet nodig. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden voor 1 september 2017 op Kijk mam! Zonder handen...

  • Magister Inhouse op woensdag 21 juni


    Hoe zorg je dat tijdens de verbouwing de winkel openblijft terwijl dagelijks 500 scholen en miljoenen gebruikers jouw software gebruiken?
    Kom op woensdag 21 juni naar de Magister Inhouse avond en laat je meenemen in de wereld van security, performance en schaalbaarheid.

    Schrijf je gratis in.

Weet je ook een evenement voor ontwikkelaars, geef het door via ons contactformulier.Volg ons op Facebook en Twitter